Ziarul electronic al arădenilor

Infracțiuni rutiere depistate în municipiul și județul Arad

comunicat presaÎn ultimele 72 de ore, polițiștii rutieri au depistat în trafic, mai mulți bărbați care au săvârșit infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Astfel, au fost depistați în trafic conducând autovehicule fără a deține permis de conducere: pe Calea Aurel Vlaicu din municipiu, un bărbat de 31 de ani, din județul Mureș, pe raza localității Șimand, un bărbat de 55 de ani, din aceeași localitate, în Șilindia, un tânăr de 20 de ani, iar pe DN7, pe raza localității Săvârșin, un bărbat de 28 de ani, din județul Vrancea.

Au mai fost depistați în trafic, pe DN7, pe raza localității Conop, un bărbat de 35 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism având numerele de înmatriculare provizorii expirate din 24 aprilie a.c., pe DN7, în Vladimirescu, un bărbat de 43 de ani, care conducea un autoturism având numerele de înmatriculare provizorii expirate și pe raza localității Săvârșin, un bărbat de 49 de ani, din Vărădia de Mureș, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,99 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, în cazul celui depistat sub influența alcoolului, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *