Infracțiuni în trafic depistate de polițiștii arădeni

Publicat de actualitati-arad in 05 Aug, 2013 | Parerea ta

politie_traficPoliţiştii rutieri din Arad au depistat în trafic, în ultimele 24 de ore, mai multe persoane care au comis infracţiuni la regimul rutier.

Printre cei care au fost depistați este și Constantin M., de 45 ani, care  conducea un autoturism Dacia, pe Calea Timişorii din municipiul Arad, având o concentraţie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În acest caz a fost dispusă recoltarea probelor biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

De asmenea, poliţiştii din Livada l-au depistat pe Petru R., de 28 ani, care a condus, pe DN 79 Arad-Oradea, un autoturism VW cu numerele ce înmatriculare provizorii expirate din data de 12 martie 2013.

Totodată, poliţiştii l-au depistat pe DJ 792/C, în comuna Dorobanţi, pe Florin B., de 30 de ani. Bărbatul conducea un autoturism Opel Astra și a prezentat oamenilor legii un permis de conducere categoria B.

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat bărbatul nu posedă permis de conducere, actul prezentat pentru control fiind fals.

Poliţiştii din Chişineu Criş l-au depistat în trafic pe Ion O., de 36 ani, care a condus pe DJ 709/J, în afara comunei Grăniceri, un autoturism Dacia, fără a avea permis de conducere de nicio categorie.

Şi Daniel L., de 24 ani, din judeţul Maramureş, a fost depistat în trafic de poliţiştii Serviciului Rutier, în timp ce a condus un moped Peugeot, pe strada Alexandru Vlad, din municipiul Arad, fără a poseda permis de conducere.

Pe numele celor depistați de polițiștii rutieri au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare