Ziarul electronic al arădenilor

Infracțiuni depistate pe drumurile publice

Polițiștii rutieri au depistat ieri, în trafic, mai multe persoane care au săvârșit infracțiuni la regimul circulației.

Polițiștii Postului de Poliție Mișca au depistat, pe raza localității Vînători, un tânăr de 26 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce din 17 septembrie.

Polițiștii Poliției Comunale Vinga au depistat, pe D.C. 98, pe raza localității Vinga, un tânăr de 17 ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un moped, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele celor doi tineri au fost întocmite dosare de cercetare penală sub asepctul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice fără a deține permis de conducere.

Pe raza localității Vinga, polițiștii au mai depistat un tânăr de 17 ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un moped, fără a deține permis de conducere pentru nivio categorie de vehicule. În urma verificărilor efectuate, s-a cosntatat faptul că mopedul nu figurează înregistrat.

Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și fără a deține permis de conducere.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.