Începe furnizarea energiei termice în municipiul Arad

Publicat de actualitati-arad in 04 Oct, 2017 | Parerea ta

CET Hidrocarburi a anunțat că, începând de vineri, 6 octombrie, vor începe, etapizat, probele la cald ale sistemului de încălzire în municipiul Arad.

„Având în vedere temperaturile scăzute înregistrate pe timpul nopții din ultima perioadă, începând de vineri – 6 octombrie 2017 – CET Hidrocarburi va demara etapizat, probele la cald ale sistemului centralizat de încălzire“, a informat CET Hidrocarburi.

Conform sursei citate, în cazul în care se constată neetanșeități la instalația interioară, asociațiile de proprietari/locatari se pot adresa la Dispeceratul de termoficare al CET Hidrocarburi, la telefon 0257/231.367 sau 0357/412.233, acesta având program permanent.

„Aducem la cunoștința clienților noștri că au posibilitatea de a-și regla singuri necesarul de energie termică, astfel încât să realizeze economii. Astfel, în timpul zilei, când temperaturile sunt ridicate, agentul termic poate fi închis de la robinetele de racord ale blocurilor și redeschise seara“, a mai informat CET Hidrocarburi.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare