Începe distribuirea ajutoarelor alimentare de la UE

Publicat de actualitati-arad in 09 Dec, 2014 | Parerea ta

ajutoare-ticheteAjutoarele alimentare, a căror achiziție a fost finanțată de Uniunea Europeană, vor fi distribuite în municipiul Arad începând de miercuri, 10 decembrie.

Direcţia de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară a anunțat că distribuirea ajutoarelor alimentare se va face de la depozitul situat în Arad, str. Eftimie Murgu nr. 87/A (în spatele magazinului Bendea).

Programul de distribuire este de luni până vineri, între orele 8.30 – 16.30.

„Predarea cutiilor cu alimente se face pe baza cuponului emis de Guvernul României şi Uniunea Europeană şi transmis beneficiarilor prin Poşta Română. Rugăm beneficiarii să nu se înghesuie pentru că angajaţii noştri vor fi la depozit până la distribuirea ultimelor colete”, a declarat Cezar Jancă, director adjunct DDAC Arad.

Cutiile cu alimente vor putea fi ridicate şi de alte persoane împuternicite. „Persoana care ridică pachetul va da o declaraţie pe propria răspundere că va livra pachetul la persoana care l-a împuternicit. Formularele tip pentru declaraţii se găsesc atât la sediul DDAC Arad, cât şi la punctul de distribuire situat în Arad, str. Eftimie Murgu 87/A“, au precizat reprezentanții DDAC.

În municipiul Arad sunt aproximativ 9.000 de persoane defavorizate care sunt îndreptățite să primească ajutoare alimentare.

În situaţia în care există persoane care din diferite motive doresc returnarea cuponului fără să ridice alimentele acestea pot fi preluate de către primării, însoţită de o declaraţie olografă a persoanei în cauză, cu specificarea motivului returnării.

Returnarea se poate face atât la sediul DDAC Arad cât şi la punctul de distribuire situat în Arad, str. Eftimie Murgu 87/A.

Informaţii suplimentare despre distribuirea ajutoarelor alimentare se pot face la următoarele numere de telefon: 0724/334.602, 0257/254.923.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare