Ziarul electronic al arădenilor

Începe distribuirea ajutoarelor alimentare de la UE

ajutoare-tichete-300x199Ajutoarele alimentare, a căror achiziție a fost finanțată de Uniunea Europeană, vor fi distribuite în municipiul Arad începând din data de 27 iunie.

Direcţia de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară (DDAC) Arad a anunțat că distribuirea ajutoarelor alimentare se va face de la depozitul situat în municipiu, pe str. Pădurii nr. 24 (la Piața Obor).

Programul de distribuire este de luni până vineri, între orele 8.30 – 17.30.

Predarea alimentelor se face în baza listelor emise de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului şi Casa Judeţeană de Pensii. Beneficiarii se vor prezenta personal, cu actul de identitate în original.

Conform DDAC, beneficiarii acestor produse sunt cei ce se aflau în drept la data de 1 august 2015.

Produsele alimentare pe care le vor primi cei îndreptățiți sunt ulei, zahăr, făină, mălai, paste făinoase, conserve de carne de porc, conserve de carne de vită, conserve de pateu de ficat.

Livrarea acestora se va face în două cutii de carton cu conţinut identic. Fiecare beneficiar va primi două cutii identice (o cutie conţine 8,8 kg).

„Beneficiarii ce nu se pot deplasa în vederea ridicării ajutoarelor alimentare sunt rugaţi să ne contacteze la număr telefon: 0724/334.604, în vederea programării livrării pachetelor la domiciliu. Pentru informaţii suplimentare, cei interesaţi se vor adresa la următorul număr de telefon: 0724/334.604“, au precizat reprezentanții Direcției de Dezvoltare și Asistență Comunitară Arad.

Vezi AICI cine poate beneficia de ajutoare alimentare

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.