Ziarul electronic al arădenilor

Începe curățenia de toamnă la Pecica

Primăria Orașului Pecica a programat și în acest an curățenia de toamnă pentru a veni în sprijinul pecicanilor şi al locuitorilor din satele aparținătoare.

Programul de colectare a deșeurilor vegetale (frunze, ramuri, resturi de flori şi din grădină etc.) şi a crengilor (din toaletarea arborilor şi pomilor), care se produc pe perioada toamnei, a rămas același ca în anii trecuți.

Astfel, începând din data 16 octombrie până în data de 17 noiembrie, colectarea deșeurilor vegetale şi a crengilor se va face după cum urmează:

luni – în zona 100 şi pe strada 2;

marți – în zona 200 şi pe strada 1;

miercuri – în zonele 300 şi 500;

joi – în zona 400 şi pe strada 3;

vineri – la Turnu şi la Sederhat.

Primăria roagă toți cetățenii să scoată deșeurile doar în ziua în care vor fi colectate şi să se încadreze în limita de cinci săptămâni, cât durează acțiunea.

Frunzele vor fi ridicate doar dacă sunt puse în saci sau lădițe şi să nu sunt amestecate cu alt tip de deșeuri, iar crengile dacă sunt legate în snopi.

Important de reținut este că înainte de 16 octombrie şi după data de 17 noiembrie, toți cei care depozitează orice fel de deșeuri pe domeniul public vor fi pasibili de amendă, în conformitate cu hotărârea Consiliului Local Pecica!

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Orașului Pecica. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.