Ziarul electronic al arădenilor

Încep înscrierile pentru Cupa Aradului la Ciclism 2016

comunicat presaPrimăria Municipiului Arad în parteneriat cu Asociaţia Sportivă Voinţa și Direcția Județeană pentru Tineret și Sport organizează a șasea ediție a Cupei Aradului la Ciclism.

Sunt invitați să participe toți iubitorii ciclismului, indiferent de vârstă sau de tipul de bicicletă pe care pedalează.

Cupa Aradului la Ciclism 2016 va avea loc în data de 7 mai cu startul la ora 15.30.

Concursul se va desfășura în circuit pe traseul de pe B-dul Revoluției cuprins între Teatrul Clasic Ioan Slavici și intersecția cu strada Nicolae Grigorescu (Libelula). Lungimea unei ture de circuit este de 1,77 km.

Înscrierile se fac online pe pagina de internet a Primăriei Arad www.primariaarad.ro începând din 14 aprilie până în 5 mai 2016 ora 8.00, dar și în ziua concursului între orele 12.00-15.00 la secretariatul tehnic care va fi organizat pe platoul din Primăriei Arad.

Categoriile de concurs:

Categoria 1 – Family – pot participa familiile cu copii în vârsta până la 7 ani, cu un numar minim de 2 participanți pe familie (părinte/tutore + copil) – 1 tura = 1,77 km.

Categoria 2 – Copii între 7 și 10 ani – 2 ture = 3,5 km

Categoria 3 – Copii între 11 și 14 ani – 3 ture = 5,3 km

Categoria 4 – Open – deschis tuturor participanților cu vârsta peste 15 ani, cu orice tip de bicicletă – 5 ture = 8,85 km

Categoria 5 – Mountain-bike profi – 10 ture = 17,7 km

Categoria 6 – Cursiere – 12 ture = 21,24 km

Câștigătorii vor primi premii constând în echipament sportiv și vouchere pentru cumpărături iar toti concurenții vor primi medalii de participare. Detalii și regulamentul concursului pe site-ul www.primariaarad.ro

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *