Încep înscrierile la Cupa Aradului la ciclism

Publicat de actualitati-arad in 13 May, 2014 | Parerea ta

ciclismCea de-a IV-a ediție a Cupei Aradului la ciclism se va desfășura la data de 31 mai, iar cei care doresc să participe la acest eveniment se pot înscrie începând cu data de 14 mai.

Conform organizatorilor, înscrierile pentru Cupa Aradului la ciclism se fac online, pe site-ul Primăriei municipiului Arad, www.primariaarad.ro, până în 27 mai.După închiderea sesiunii de înscrieri online, se vor mai putea face înscrieri la secretariatul tehnic, în ziua competiției, între orele 11.00-14.00.

Cupa Aradului la ciclism se va desfăşura pe Bulevardul Revoluţiei, pe un traseu în circuit închis, între Teatrul Clasic „Ioan Slavici“ şi intersecţia cu str. N. Grigorescu (Libelula).

Participanţii se pot înscrie la următoarele categorii:

Categoria 1  – Family – deschisă tuturor familiilor cu copii cu vârste până la 7 ani, cu un număr minim de 2 participanți/familie (părinte/tutore + copil) – 1 tură = 1,77 km.

Categoria 2  – Copii între 7 și 10 ani – 2 ture = 3,5 km

Categoria 3  – Copii între 10 și 14 ani – 3 ture = 5,3 km

Categoria 4  – Open – deschisă tuturor participanților cu vârste între 15 și 100 de ani, cu toate categoriile de biciclete – 7 ture = 12,39 km

Categoria 5 – Montain-bike profi – 10 ture = 17,7 km

Categoria 6 – Cursiere – 15 ture = 26,5 km.

Fiecare concurent va fi cronometrat electronic, cu ajutorul unui cip atașat numărului de concurs. Organizatorii au mai anunţat că purtarea căștilor de protecție este obligatorie pentru toți participanții.

Cupa Aradului la ciclism este organizată de Primăria municipiului, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret, Asociaţia Sportivă „Voinţa” și Asociația „Experiența Multisport”.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare