UPDATE Incendiu la un depozit din apropierea Stației CFR Aradul Nou

Publicat de actualitati-arad in 01 Dec, 2017 | Parerea ta

Pompierii au intervenit, vineri, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la un depozit de materiale de construcții din apropierea Stației CFR Aradul Nou.

Pentru stingerea focului a intervenit Detasamentul de pompieri Arad cu trei autospeciale, trei ofițeri și 12 subofițeri, precum și grupa operativă.

Conform ISU Arad, incendiul se manifesta violent, generalizat cu posibilități de propagare la o locomotivă și alte 10 autoturisme parcate în apropiere.

„S-a acționat pentru protectia locomotivei și a autoturismelor. După aproximativ 45 de minute de intervenție s-a reușit localizarea incendiul și limitarea acestuia fără a fi afectată locomotiva și autoturismele“, a informat ISU Arad.

Pompierii urmează să stabilească cauzele care au dus la declanșarea incendiului.

UPDATE

Cauza probabilă a incendiului este „acțiunea unor persoane iresponsabile“, conform ISU Arad.

„În urma cercetărilor efectuate în această dimineață (sâmbătă – n.r.) la locul incendiului s-a stabilit că persoane fără adăpost care locuiau în zonă au făcut foc să se încălzească, apoi au părăsit depozitul. Săptămâna trecută, o altă construcție din apropiere a fost incendiată în același mod“, a informat ISU Arad.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare