Incendiu la un depozit de deşeuri mase plastice

Publicat de actualitati-arad in 21 Jul, 2016 | Parerea ta

Un incendiu puternic a izbucnit, joi seara, la un depozit de deşeuri mase plastice din Arad, iar fumul dens s-a văzut din mai multe cartiere ale municipiului.

Incendiul a izbucnit la un depozit de deşeuri mase plastice de pe Calea Bodrogului din municipiul Arad, în apropierea pădurii Ceala şi a Aeroportului Internaţional Arad.

Pentru stingerea flăcărilor au intervenit 27 de pompieri cu cinci autospeciale.

„Incendiul se manifestă la un depozit de deşeuri de mase plastice, o hală de aproximativ 1.000 de metri pătraţi, ard circa 600 de metri pătraţi din hală, generalizat, cu degajări mari de fum, flacără, iar curtea este plină cu deşeuri de masă plastică, aproximativ 1.000 de metri pătraţi. Intervenţia este foarte dificilă din cauza lipsei surselor de apă, depozitul neavând niciun hidrant şi imposibilitatea accesului cu autospeciale, echipajele fiind nevoite să facă linii de furtun de circa 300-400 metri. Se acţionează cu trei autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare şi încă o autospecială de stingere care face aprovizionarea cu apă a servanţilor”, a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, căpitan George Pleşca.

Cauza incendiului urmează să fie stabilită de către pompieri, după finalizarea misiunii.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare