Incendiu în complexul social de pe strada Tarafului

Publicat de actualitati-arad in 02 Aug, 2013 | Parerea ta

focUn incendiu a izbucnit, vineri după amiază, la un bloc din complexul social de pe strada Tarafului din cartierul Sânicolaul Mic, iar autoritățile au anunțat că nu au fost victime.

Incendiul s-a declanșat la un apartament din Blocul nr. 1 din complexul social, iar din primele evaluări rezultă că este posibil ca focul să fi pornit de  la un scurtcircuit la tabloul electric situat pe holul de la primul etaj.

„Flăcările s-au manifestat pe hol, iar trei apartamente au fost afectate de fumul și apa folosite la stingere. Pompierii vor stabili cauzele exacte ale producerii incendiului. Din fericire, nicio persoană nu a avut de suferit în urma incendiului“, a precizat Corina Drăghici, purtător de cuvânt al Primăriei Arad.

Primăria a asigurat provizoriu, pentru familiile din apartamentele afectate de incendiu, alte locuințe, tot în complexul social de pe strada Tarafului. Totodată, Primăria a constituit o comisie, care va evalua pagubele înregistrate.

„Blocul în care a izbucnit incendiul este asigurat în totalitate“, a mai precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei Arad.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare