Încasări de peste 106 la sută la Finanţe, în luna iulie

Publicat de actualitati-arad in 05 Aug, 2015 | Parerea ta

comunicat presaProgramul de încasări aferent lunii iulie 2015, stabilit în sarcina Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Timişoara de către Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, a fost de 733.970.000 lei.

Totalul încasărilor la Bugetul General Consolidat a fost de 779.652.468 lei, ceea ce înseamnă că la nivelul regiunii s-a realizat un plus de 45.682.468 lei.

Prin urmare, gradul de realizare a programului de încasări aferent lunii iulie 2015 a fost de 106,22%.

La nivel de țară, în ceea ce privește gradul de realizare a programului de încasări, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara se situează pe locul 2.

Cu această ocazie, conducerea Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Timişoara doreşte să îşi exprime mulţumirea pentru rezultatele obţinute pe parcursul anului 2015, atât contribuabililor persoane fizice şi juridice din Regiunea 5 Vest, respectiv din judeţele Timiş, Arad, Hunedoara, Caraş-Severin, cât şi tuturor angajaţilor instituţiei.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Administraţia Finaţelor Publice a Judeţului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare