Încălțăminte din Cehia, confiscată la Nădlac

Publicat de actualitati-arad in 12 May, 2014 | Parerea ta

incaltamintePeste 5.800 de perechi de încălţăminte din Cehia au fost confiscate de poliţiştii din Nădlac, în timpul acţiuni pentru verificarea legalităţii transporturilor.

Astfel, oamenii legii au depistat şi oprit în trafic, pe raza orașului Nădlac, o autoutilitară condusă de Florin M., de 24 de ani, din Bucureşti, în care erau transportate 5.864 perechi de încălţăminte, expediate de o firmă din Cehia, către o societate comercială cu sediul în Bucureşti.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că Florin M. a prestat servicii de transport mărfuri în scop comercial fără să fie autorizat în acest sens.

De asemenea, în urma extinderii verificărilor, poliţiştii au constatat că la adresa indicată ca fiind sediul societăţii destinatare nu funcţionează nici o firmă şi nu se desfăşoară nici o activitate comercială.

În urma celor constatate, firma destinatară a fost amendată cu 5.000 de lei, iar Florin M. a fost sancţionat contravenţional cu 500 de lei.

Cele 5.864 de perechi de încălţăminte, în valoare totală de aproximativ 176.000 lei au fost reţinute în vederea confiscării.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare