Ziarul electronic al arădenilor

Încă un arădean și-a pierdut portofelul. I-a fost returnat

Pentru a treia oară în numai două săptămâni, arădenii dau dovadă de un deosebit spirit civic.

Încă un portmoneu cu acte și bani a fost găsit, de această dată de o tânără care trecea pe strada Cuza Vodă și mai apoi predat polițiștilor locali din cadrul Serviciului Ordine și Liniște Publică.

De această dată, suma de bani nu a fost consistentă, ca și aceea returnată cu o zi în urmă proprietarului. O mie de forinți și acte de identitate au fost găsite de polițiștii locali în portmoneul predat de tânăra D.D.

Femeia le-a declarat polițiștilor locali că a găsit portmoneul aruncat sub un automobil parcat pe strada Cuza Vodă.

Nu mică i-a fost mirarea lui B.I.L. în momentul în care polițiștii locali i-au bătut la poartă pentru a-i înapoia portmoneul.

Bărbatul a mărturisit că, în cursul dimineții, își uitase bunurile în spațiul destinat bagajelor de mână, pe când se afla la cumpărături în magazinul Profi din zona Boul Roșu și că din portmoneu lipsesc 80 de lei.

În prag de Sărbători Pascale, Poliția Locală Arad lansează un apel către toți cetățenii din municipiu, recomandându-le să manifeste o grijă sporită față de bunurile cu care pleacă de acasă, în special față de bagajele ce conțin bani și acte de identitate.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al Poliției Locale Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *