Imaginea pe care o văd turiştii în Parcul Pădurice, modernizat cu milioane de euro

Publicat de actualitati-arad in 21 Feb, 2013 | 1 Commentariu

lacMizeria e la ea acasă pe lacul din Parcul Pădurice, aflat în centrul Aradului. Deşi zona de agrement a fost modernizată cu aproximativ 2,5 milioane de euro, bani europeni, de curăţarea luciului apei pare să nu se ocupe nimeni.

Parcul Pădurice este promovat pentru turişti inclusiv pe posturile naţionale de televiziune, într-un clip publicitar ce include mai multe proiecte europene finalizate în oraş cu bani europeni.

Turiştii sunt întâmpinaţi însă cu gunoaie care plutesc pe lac. Această problemă este veche, iar Primăria promitea, în anii trecuţi, că va fi rezolvată prin reabilitatea întregului parc şi a lacului, pe care a fost montată şi o fântână arteziană cu muzică şi proiecţii de laser.

Inaugurarea zonei a avut loc în urmă cu mai puţin de un an, însă gunoaiele au reapărut. După cantitatea de mizerii ce plutesc pe luciul lacului, se poate constata că acesta nu a fost curăţat de luni de zile, cel mai probabil din toamnă.

Reprezentanţii Primăriei Arad susţin însă că serviciul edilitar angajat curăţă periodic lacul cu ajutorul unei ambarcaţiuni, însă nu au precizat la cât timp se intervine pentru strângerea gunoaielor.

sursa: stirileprotv.ro

Share Button

comentarii

1 comment

  1. Mirela says:

    Asta-i lac??? E un bazin de beton jegos. Unde s-au dus 2.5 milioane de Euro?! Poate glumiti? Sa vina cei ce au dat banii si sa vada cum au gospodarit românii (Aradul) aceatsa investitie. O rusine pentru Primarie! Cu zeci de ni înainte, sa nu mai vorbim de anii înainte de razboi, lacul din Arad, desi mic, era curat, natural si elegant. Parca erau si barcute si un chiosc (cine are fotografii vechi sa le publice sa vada tineretul de azi diferenta între înfricosatorul bazin de beton de 2.5 milioane euro si lacul de demult…

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Social

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare