Ziarul electronic al arădenilor

Ilie Cheșa: „PSD se pregătește să piardă alegerile și își caută scuze din timp”

comunicat presaPrimarul liberal al comunei Secusigiu, Ilie Cheșa, răspunde printr-un comunicat de presă acuzelor pe care liderul PSD Secusigiu, Gheorghe Grad, i le aduce într-un ziar local finanțat chiar de către social-democrat.

Cheșa spune că, prin aceste acuze complet nefondate, PSD se pregătește să piardă alegerile și își caută scuze din timp.

„PSD se pregătește deja să piardă alegerile la Secusigiu. Asta știe, asta face! Și își caută deja scuze din timp! Dl. Gheorghe Grad, pierzător de cursă lungă, a scornit acum că aș fi în spatele difuzării unui articol în ziarul pesediștilor!

Ar fi însă curios să comand eu un interviu cu Grad într-un ziar pe care ei îl plătesc, unor ziariști plătiți de PSD să îi facă propagandă! Dl. Grad știe foarte bine că nu am nicio legătură cu articolul în care anunță că nu candidează.

Pe mine candidatura sa nu mă preocupă. În timp ce el se zbate ca peștele pe uscat și umple comuna cu bazaconii, eu și echipa PNL lucrăm pentru Secusigiu, continuăm investițiile începute.

Planurile de viitor ale dlui Grad îl privesc personal. Chiar dacă el crede că Secusigiul se învârte în jurul său, că oamenii nu mai pot de grija lui, măcar atât ar fi putut și el să învețe din lecția pe care locuitorii comunei i-au dat-o până acum: că aroganța sa nu impresionează pe nimeni.

Dacă acum e suficient de închipuit să creadă că cineva se gândește să inventeze articole despre el, că toți se culcă și se trezesc cu el în gând, cum ar fi dacă ar ajunge primar? Și-ar construi statuie lângă Căminul Cultural și s-ar decora?”, se întreabă Ilie Cheșa.

Totodată, primarul comunei Secusigiu îl sfătuiește pe contracandidatul săi social-democrat să-și plătească taxele și impozitele și să nu mai inventeze subiecte de prese.

„Sfatul meu de primar către dl. Grad este să își plătească impozitele și taxele. Cetățenii vor vota PNL oricâte articole inventate le-ar arunca pesediștii în poștă, pentru că sunt oameni gospodari și deștepți care înțeleg că Secusigiu trebuie ajutat să crească, nu tras înapoi. Doar PNL Secusigiu este puternic și locuitorii săi respectați!”, mai spune primarul comunei Secusigiu, Ilie Cheșa.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

CITITI SI: Gheorghe Grad: Primarul din Secusigiu vrea să-și aloce bani pentru campania electorală din bugetul comunei

Share Button

comentarii

2 Comments

  • Bogdan

    Nu sunt nici membru Pnl, si nici vreun fan al primarului, dar parerea mea ca Ilie Chesa o sa castige un nou mandat de primar.In primul rand, are aproape toate “cifrele” de partea sa.Dupa cum afirma, Pnl este foarte puternic la Secusigiu. In 2012,Chesa a castigat cu 400 de voturi mai multe decat Gheorghe Grad, si cu 500 mai multe decat candidatul Unpr.Sila vremea respectiva, Grad avea de partea sa,si bazinul electoral al vechiului Pnl, care acum este de partea lui Chesa.Nu cred ca Chesa ar fi obtinut o victorie asa categorica in 2012, daca nu ar fi facut nimic pentru comuna, dupa cum tot afirma Grad in fituica electorala. Chiar daca Grad este acum acum intr-o alianta electorala cu Iosim Vladimir, se pare ca liderul Unpr Secusigiu, de cativa ani, numai are prea multa popularitate,din punct de vedere electoral.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.