Ziarul electronic al arădenilor

Ilie Cheşa: „Disperat, Falcă recurge la utimele unelte din tolbă: calomnia şi atacul la persoană“

Ilie Chesa-2 augustConsilierul local municipal PSD Ilie Cheşa constată că Gheorghe Falcă a mutat lupta politică în zona suburbană din lipsă de argumente dar şi pentru faptul că dezvăluirea matrapazlâcurilor şi cascadoriilor sale din zona administrativă îi cauzează grave prejudicii de imagine în an electoral, lui şi implicit partidului.

„Pentru prima oară după o lungă perioadă de timp, Falcă reacţionează ca un om disperat care recurge la ultimele unelte care i-au mai rămas în tolbă, calomnia şi atacul la persoană.

Prin aceasta nu face altceva decât să demonstreze că este un politician de duzină care nu are eleganţa, bărbăţia sau inteligenţa de a se confrunta argumentat şi civilizat cu liderii PSD Arad.

Ah, bineînţeles că nu o face prin comunicate de presă oficiale, emise de la nivelul partidului ci prin metode mult mai josnice de a intoxica media arădeană cu atacuri la persoană mizerabile, semnate în mod anonim „Redacţia”.

O nouă etapă de a suprima libertatea presei din Arad prin „execuţii de presă” comandate. Noua sa ţintă şi obsesie: Senatorul Mihai Fifor! Un politician de ţinută de care în mod evident se teme, tocmai pentru că joacă onest, cu toate cărţile pe masă şi încearcă să ridice ştacheta jocului politic acolo unde Falcă nu este capabil nici măcar să o perceapă ca nivel de înţelegere.

Unii dintre cei care îi ţin primarului isonul o fac din frică, alţii din servilism, iar a treia categorie pentru că se află pe un stat de plată… unul oarecare, dar neapărat portocaliu.

Sigur că pe edil îl deranjează că PSD Arad şi liderii săi spun oamenilor adevărul despre manevrele sale neortodoxe, iar echipa social-democrată din Consiliul Local Municipal explică săptămânal populaţiei de ce decurge şchiop actul administrativ, prezentând în cea mai pură transparenţă tentativele co-acţionarului Pro-Arhitectura de sifonare a banului public.

Nu ne vom coborî niciodată la nivelul josnic de comunicare sau la modul infam de a face politică a unuia dintre ultimii baroni PDL aflaţi în libertate.

Vom continua lupta corectă în consiliu împotriva oricărui abuz administrativ şi vom prezenta în permanenţă arădenilor adevărul, dar şi documentele care atestă toate aceste tentative de deturnare a fondurilor provenite din taxele şi impozitele cetăţenilor”, afirmă consilierul local municipal Ilie Cheşa.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *