IJJ Arad: Misiuni la sfârșit de săptămână

Publicat de actualitati-arad in 24 Aug, 2015 | Parerea ta

comunicat presaÎn perioada 21 – 23 august a.c., efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad au desfășurat, în zona de competență, misiuni ce au avut drept scop asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.

Pe timpul misiunilor, jandarmii arădeni au aplicat 16 sancțiuni contravenționale, a căror valoare totală este 3625 lei. Au fost ridicate, în vederea confiscării, bunuri în valoare de 1000 lei.

Sancțiunile au fost aplicate pentru săvârșirea de fapte de tulburare a ordinii și liniștii publice, încălcarea normelor de conviețuire socială, pentru fapte ce constituie contravenții în domeniul piscicol și în domeniul vânătorii și protecției fondului cinegetic.

Au fost întocmite acte de sesizare, necesare organelor de urmărire penală, în cazul a șase persoane susceptibile de săvârșirea a șase infracțiuni, printre care: ”amenințarea”, ”lovirea sau alte violențe”, ”violarea de domiciliu” și ”furtul”.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Compartimentul Informare, relaţii publice şi cu publicul al IJJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare