IJJ Arad: Misiuni la sfârșit de săptămână

Publicat de actualitati-arad in 10 Aug, 2015 | Parerea ta

comunicat presaÎn perioada 7 – 9 august a.c., pe timpul executării misiunilor de ordine și siguranță publică, jandarmii arădeni au aplicat 33 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 9.200 lei.

Sancțiunile au fost aplicate pentru săvârșirea de fapte de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, pentru comerț ilicit și pentru fapte ce constituie contravenții în domeniul piscicol.

De asemenea, jandarmii arădeni au întocmit acte de sesizare necesare organelor de urmărire penală, în cazul săvârșirii a 6 infracțiuni de ”lovire sau alte violențe”, ”furt”, ”oferirea, distribuirea, deținerea, ori depozitarea sau transportul de mărfuri pirat, în scopul distribuirii” , ”punerea în circulație a unui produs purtând o marcă similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”, în cazul a 6 persoane.

În urma constatărilor au fost ridicate bunuri în vederea confiscării, constând în parfumuri, CD-uri, seturi de cuțite, seturi de oale, truse de scule, în valoare de 1.660 lei.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IJJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare