Ziarul electronic al arădenilor

Igaș: „Voi cere revocarea subprefectului județului Arad din funcție“

comunicat presaSenatorul Constantin Traian Igaș a participat astăzi la ședinta de constituire a Consiliului Local Curtici, județul Arad.

Senatorul de Arad contestă abordarea greșită a doamnei subprefect în interpretarea legii pentru că nu a permis celor doi consilieri locali nominalizați pentru funcția de viceprimar să voteze în cadrul procedurii de alegere a acestuia.

„Eu o întreb pe doamna subprefect dacă toți cei 15 consilieri locali și-ar fi depus candidatura pentru viceprimar, nu le permitea să voteze? ÎI solicit să explice public care era procedura în acest caz.

Având în vedere îndeplinirea în mod defectuos a atribuțiilor de serviciu și necunoașterea legii administrației publice în desfășurarea ședinței de validare a consilierilor locali și de alegere a viceprimarului îi voi cere ministrului de Interne demiterea doamnei subprefect“, declară senatorul arădean.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul parlamentar al senatorului Constantin Traian Igaș. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.