Ziarul electronic al arădenilor

Igaș: „Starea de spirit din PNL Arad nu este una liniștită”

comunicat-presaÎn așteptarea repartizării mandatelor de către BEC, starea de spirit din filiala arădeană nu este una liniștită, ținând cont de rezultatele obținute la alegerile din 11 decembrie și de faptul că nimeni nu își asumă acest dezastru.

Dacă aruncăm o privire și facem o succintă evaluare a numărului de voturi putem constata că, doar la nivelul municipiului Arad, am pierdut peste 8.000 de voturi de la ultimele alegeri, ceea ce ne arată clar că selecția candidaților pe listă nu a fost una tocmai bună și a fost asumată de un singur om fără ca această listă să treacă prin filtrul votului secret.

Oamenii noștri influenți din teritoriu nu au fost ascultați nici la alcătuirea listelor, nici la modul de a se face campanie. Aceștia au contestat faptul că pe materialele de campanie a apărut imaginea unui lider demult uzat și foarte controversat în teritoriu.

Faptul că unii dintre candidații noștri nu au reușit să fie pe înțelesul electoratului și au avut o abordare mai mult elitistă decît una umană, ne-a făcut ca și aici să pierdem procente importante.

Cu alte cuvinte, nu am reușit să transmitem electoratului arădean încredere și nu l-am convins cu ceea ce vom face pentru arădeni după aceste alegeri. Mai mult, unii membri cu state vechi de la nivel local au fost marginalizați și neimplicați în campania electorală de unii dintre cei care și-au condus campaniile pe colegiu. Toate aceste greșeli, în mod obligatoriu, trebuie asumate de către decidenți.

Îndemn toți factorii de decizie din interiorul PNL la calm și rațiune, îmi doresc să avem o evaluare corectă și cinstită în PNL și cu siguranță ceva trebuie să schimbăm din interior pentru a recupera electoratul pierdut.

Nu putem trece așa ușor peste faptul că am pornit în această formulă politică cu trei senatori și trei deputați, iar astăzi, în urma ultimului vot, cu greu reușim să avem un senator și doi deputați.

Cred că a sosit momentul să spunem lucrurilor pe nume dacă mai vrem să salvăm ceea ce mai poate fi salvat. Și cred că trebuie să căutăm și să pregătim alt profil de candidați atât pentru municipiu cât și pentru județ.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul parlamentar al senatorului Constantin Traian Igaș. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *