Ziarul electronic al arădenilor

Igaș: „Sănătatea merită o atenție deosebită“

CTI 2016Senatorul arădean Constantin Traian Igaș nu a rămas indiferent la solicitările Federației SANITAS de a elimina inechitățile din sistemul public de sănătate și s-a adresat premierului Dacian Cioloș.

„În calitate de parlamentar de Arad i-am solicitat premierului să intervină în deblocarea dialogului dintre miniștrii Sănătății și Muncii și Federația Sanitas. Intervenția dânsului este necesară pentru a lua în discuție la nivelul executivului toate propunerile înaintate de Federație.

Sănătatea merită o atenție deosebită, iar PNL este sensibil la acest aspect, sănătatea fiind o prioritate a programului nostru în care propunem un plan ambițios pentru acest domeniu”, declară senatorul liberal, Constantin Traian Igaș.

În prezent proiectul de lege privind aprobarea Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr.20/2016 este în lucru, la comisiile permanente ale Senatului, existând deja o propunere legislativă pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.57/2015 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2016, depusă ulterior.

„Sistemul de sănătate este plin de inechități, atât pentru personalul angajat cât și pentru pacient, dar atunci când propui remedierea lor, ideea este ca propunerea să nu producă altele în schimb. Din păcate această ordonanță de urgență reușește să genereze inechități, în loc să le remedieze”, este de părere senatorul Traian Igaș.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al senatorului Constantin Traian Igaș. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *