Igaș: „Perioada de recuperare nu poate continua la nesfârșit”

Publicat de actualitati-arad in 20 Aug, 2015 | Parerea ta

comunicat presaLuni, 24 august, parlamentarii sunt convocați în sesiune extraordinară pentru a dezbate și vota cererea de reexaminare a noului Cod fiscal transmisă de șeful statului, Klaus Iohannis.

“Astăzi partidele au ajuns la un acord în ceea ce privește reducerea TVA în două trepte, la 20% în 2016 și la 19% în 2017. Compromisul în politică este binevenit în astfel de situații pentru că aduce beneficii cetățenilor, fie ei producători sau consumatori.

Dar, în Parlament, la reexaminare, PNL va susține și necesitatea încadrării într-un deficit bugetar de maxim 2% din PIB în 2016 și eliminarea supraaccizei la carburant”, declară senatorul liberal, Constantin Traian Igaș.

Senatorul arădean consideră că febra codului fiscal trebuie depășită cât mai repede și mai eficient pentru că ne ajunge din urma febra fondurilor europene.

“România trebuie să își continue dezvoltarea. Perioada de recuperare nu poate continua la nesfârșit. Dincolo de ceea ce producem în țară trebuie să accesăm cât mai mult zona banilor europeni, iar Guvernul are toate pârghiile și datoria să fluidizeze fluxul birocratic actual”, este de părere senatorul Constantin Traian Igaș.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul parlamentar al senatorului Constantin Traian Igaș. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare