Ziarul electronic al arădenilor

Igaș: „Locuitorii orașului Lipova cer să se facă lumină“

igasSenatorul Constantin Traian Igaș a adresat o întrebare Agenției Naționale de Integritate prin care solicită clarificări referitoare la conflictul de interese administrativ în care se află primarul orașului Lipova, Jichici Iosif Mircea.

Cetățenii orașului Lipova își întreabă senatorul cum stau lucrurile la Lipova, dar până la primirea unui răspuns oficial situația nu poate fi clarificată.

„Întrebarea adresată ANI vine de fapt din sânul comunității pe care o reprezint ca parlamentar. Am un dialog permanent cu cetățenii și, în contextul apropierii alegerilor locale, oamenii se întreabă ei cu cine votează și mai apoi își întreabă senatorul ales, cerând să se facă lumină în cazul de incompatibilitate în care se află primarul orașului”, declară senatorul de Valea Mureșului, Constantin Traian Igaș.

Senatorul arădean consideră că este necesară o clarificare în acest sens întrucât orașul Lipova este capitala Văii Mureșului și trebuie să își continue neîntrerupt parcursul administrativ pentru a da un tonus bun întregii zone.

„Domnul Jichici nu este un om rău, dar nu a fost sprijinit de cei din echipa sa în actul administrativ, iar acum, pe fondul comunicării ANI, mă face să cred că nu va mai intra într-o nouă competiție electorală. Agenția de Integritate, cu siguranță, a comunicat raportul de evaluare Instituției Prefectului, instituție care acum are datoria de a respecta obligațiile legale”, este de părere senatorul Traian Igaș.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul parlamentar al senatorului Constantin Traian Igaș. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.