Igaș: Expediția „Prietenii Mureșului”, eveniment bine primit de toți participanții

Publicat de actualitati-arad in 16 Aug, 2015 | Parerea ta

fotoExpediția “Prietenii Mureșului”, ajunsă la a doua ediție, a fost un eveniment bine primit de toți participanții.

Inițiatorii, senatorul Constantin Traian Igaș și Asociația Nautică “Port Arthur”, au reușit, și de această dată, să promoveze Aradul într-un mod inedit, pe apă.

“M-am bucurat să văd atât de multe persoane interesate de această expediție. Am ales un traseu mai lung decât anul trecut, nu este foarte confortabil pentru cei care nu sunt obișnuiți, dar merită efortul atunci când vezi frumusețile pe care ți le oferă natură în forma ei nealterată de mâna omului”, este de părere senatorul arădean Constantin Traian Igaș.

Au fost filmate diverse porțiuni din traseul până la insula Semlac, s-au luat interviuri atât senatorului cât și reprezentantului Asociației “Port Arthur”, Ionel Costin. Senatorul Constantin Traian Igaș a vorbit, într-un mic reportaj, și despre legenda celor 7 stejari din Bodrogul Vechi.

“Apreciez interesul acordat de reprezentanții mass-mediei arădene expediției dar și alăturarea lor în campania de promovare a Aradului și a unui mediu înconjurător curat. La final închei cu un îndemn adresat tuturor arădenilor, acela de a îngriji natura verde și de a păstra natura curată”, declară senatorul Constantin Traian Igaș.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul parlamentar al senatorului Constantin Traian Igaș. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare