Igaș: „Eu mi-aş dori foarte mult ca PDL să rămână unit, să nu se divizeze“

Publicat de actualitati-arad in 25 Mar, 2013 | Parerea ta

igasVicepreşedintele PDL Traian Igaş afirmă că anunţul lui Traian Băsescu privind despărţirea definitivă de partid îl mâhneşte, declarând că şeful statului trebuia să mai aştepte înainte să facă declaraţii privind Convenţia Naţională şi că nu poate merge pe principiul “Eu te-am făcut, eu te omor”.

Vicepreşedintele PDL Traian Igaş, senator de Arad, a declarat, luni, pentru Mediafax că alegerile din PDL “au fost organizate corect” şi că şi-ar dori ca partidul să nu se divizeze, recomandându-le Elenei Udrea şi Monicăi Macovei “multă chibzuinţă înainte să facă un pas în stânga sau în dreapta”.

“Eu mi-aş dori foarte mult ca PDL să rămână unit, să nu se divizeze în mai multe grupări. Trebuie să acceptăm faptul că atunci când intri într-o competiţie există posibilitatea să pierzi. Important e să ştii să treci peste eşec, să ştii să îţi duci pe mai departe ideile şi programul în interiorul aceluiaşi partid. Acest lucru l-aş recomanda doamnei Udrea şi doamnei Macovei. Îndemn la calm, luciditate şi multă chibzuinţă înainte de a face un pas în strânga sau în dreapta”, a spus vicepreşedintele PDL.

Referitor la anunţul făcut de Traian Băsescu, care şi-a luat “definitiv adio” de la partid, Traian Igaş a spus că l-a mâhnit şi că nu se poate merge pe principiul “Eu te-am făcut, eu te omor”.

“Declaraţia m-a mâhnit, pentru că noi, cei din PDL, am fost mereu alături de preşedinte şi preşedintele alături de noi. Cariera politică a domniei sale, dar şi a noastră, se leagă de PDL şi de această familie. Un părinte poate să-şi dojenească copiii, poate să-i certe, uneori poate să-i tragă de urechi, dar nu cred că se poate merge pe principiul «Eu te-am făcut, eu te omor». Preşedintele Traian Băsescu trebuia să aştepte să vadă cum decurg lucrurile, cum se finalizează această competiţie şi pe urmă să aibă un punct de vedere vizavi de Convenţie”, a mai spus Igaş.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Politic

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare