Igaş, despre candidatura lui Udrea: „Asta arată că PDL este un partid viu“

Publicat de actualitati-arad in 12 Feb, 2013 | Parerea ta

igasDemocrat-liberalul Traian Igaş a declarat, marţi, referitor la candidatura Elenei Udrea la șefia PDL, că acest gest arată faptul că PDL este un partid “viu”, care îşi doreşte să preia electoratul de dreapta şi astfel se va pregăti să redevină un partid în arcul guvernamental.

„Competiţia în interiorul partidului este deschisă. Asta ne arată că PDL este un partid viu, este un partid care îşi doreşte foarte mult să preia electoratul din zona de dreapta şi încet, încet, se va pregăti pentru următoarele alegeri să redevină un partid în arcul guvernamental“, a fost răspunsul lui Igaș la întrebarea cum vede candidatura Elenei Udrea la şefia PDL.

Chestionat dacă o susţine pe democrat-liberală, Igaş a susţinut că aşteaptă să vadă dacă mai sunt şi alţi colegi care doresc să candideze la preşedinţia PDL.

,,Deocamdată, sunt doar două candidaturi depuse, aşteptăm să vedem dacă sunt şi alţi colegi care îşi doresc candidatura şi sigur că voi avea o declaraţie de susţinere în momentul în care voi şti exact cine sunt candidaţii”, a punctat el.

Întrebat cine are mai multe şanse dintre Elena Udrea şi Vasile Blaga, democrat-liberalul a afirmat că orice candidat porneşte într-o competiţie cu şanse egale.

„Eu cred că orice candidat într-o competiţie porneşte cu şansă egală. Rămâne de văzut cum vor reuşi să convingă colegii în interiorul partidului. Dacă vor participa un număr de 5.000 de membrii la Convenţie e clar că toţi candidaţii va trebui să îşi facă o campanie internă“, a precizat Igaș.

CITITI SI: Gheorghe Seculici: „E foarte posibil să fie şi alte candidaturi la șefia PDL“

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Politic

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare