Ziarul electronic al arădenilor

Igaș: Alegerile locale, o prioritate pentru PNL

DSC_6258Senatorul Constantin Traian Igaș participă, în perioada 1-2 aprilie, la Liga Aleșilor Locali ai Partidului Național Liberal.

Evenimentul va avea loc la Sala Sporturilor din Constanța și vor participa aproximativ 1.900 de persoane.

„La această întâlnire vor fi lansați, la nivel național, candidații PNL la alegerile locale din iunie 2016 și sunt așteptați să participe cât mai mulți dintre candidații noștri pentru funcțiile de primari si pentru presedinți de consilii județene din țară.

PNL își propune să câștige cât mai multe reședințe de județ, inclusiv muncipiul Constanța, după modelul Aradului. Vom avea și un Birou Politic Național pentru a discuta aspecte organizatorice”, declară senatorul liberal, Constantin Traian Igaș.

Liga Aleșilor Locali va debuta cu o serie de dezbateri, iar, în partea a doua a zilei, reprezentanții PNL se vor reuni într-un miting de pre-campanie, la care vor lua parte candidații liberali la nivel național.

„În ultimele zile am participat la o serie de lansări ale candidaților PNL din județul Arad și sunt convins că PNL va câștiga la Arad alegerile din acest an. Le sunt alături colegilor mei în această perioadă și sunt convins că vom face treabă bună pentru un județ Arad puternic și cetățeni respectați”, susține senatorul arădean.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul parlamentar al senatorului Constantin Traian Igaș. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.