Iepure cu sos de roșii

Publicat de actualitati-arad in 03 Aug, 2013 | Parerea ta

Ingrediente:

carne de iepure

o ceapă

2-3 căței usturoi

un pahar vin roșu

un pahar pastă roșii

4 roșii

piper boabe, foi dafin, cimbru, măsline, pătrunjel

o lingură oțet

un vârf de linguriță zahăr

Mod de preparare:

Carnea de iepure se spală și se dă în câteva clocote. Între timp se  pune ceapa la călit, se adaugă și cățeii de usturoi ( care se scot apoi ), se pune și carnea, se lasă un pic ( să prindă culoare ) se adaugă pasta de roșii, zahărul, vinul, boabele de piper, foile de dafin, cimbrul și lingura de oțet.

Se lasă până ce carnea este aproape gata, apoi se adaugă roșiile pasate, iar la final măslinele și pătrunjelul.

Se poate servi așa sau cu piure de cartofi.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Reteta zilei

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare