Ziarul electronic al arădenilor

Iepure cu sos de roșii

Ingrediente:

carne de iepure

o ceapă

2-3 căței usturoi

un pahar vin roșu

un pahar pastă roșii

4 roșii

piper boabe, foi dafin, cimbru, măsline, pătrunjel

o lingură oțet

un vârf de linguriță zahăr

Mod de preparare:

Carnea de iepure se spală și se dă în câteva clocote. Între timp se  pune ceapa la călit, se adaugă și cățeii de usturoi ( care se scot apoi ), se pune și carnea, se lasă un pic ( să prindă culoare ) se adaugă pasta de roșii, zahărul, vinul, boabele de piper, foile de dafin, cimbrul și lingura de oțet.

Se lasă până ce carnea este aproape gata, apoi se adaugă roșiile pasate, iar la final măslinele și pătrunjelul.

Se poate servi așa sau cu piure de cartofi.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.