ICIM Arad face apel la fani să ajute clubul

Publicat de actualitati-arad in 15 Mar, 2013 | Parerea ta

icim11Formaţia de baschet feminin ICIM Arad, recent câştigătoare a Ligii Europei Centrale şi multiplă campioană a României, trece printr-o perioadã dificilă din punct de vedere financiar şi face apel la suporteri să contribuie cu donaţii la salvarea echipei.

“Dacă nemţii de la Borussia Dortmund au reuşit să salveze clubul de la faliment, iar suporterii echipei U Cluj şi-au cumpărat bilete la un joc de fotbal care s-a disputat cu porţile închise, de ce, la Arad, nu s-ar putea realiza o minune similară? Aflată într-un moment delicat, de răscruce, cea mai titrată grupare arădeană din sporturile de echipă strigă după ajutor! După 22 ani neîntrerupţi de primă divizie, perioadă în care a disputat 18 finale, din care a câştigat 11 – o Cupă a României, 8 titluri de campioană a României şi două trofee ale Ligii Europei Centrale – Universitatea Goldiş ICIM traversează clipe extrem de dificile, jucătoarele nefiind plătite de trei luni.

Dacă Primăria şi Universitatea de Vest Vasile Goldiş şi-au respectat angajamentele luate faţă de echipa de baschet feminin a Aradului, celălalt partener în proiect, SC ICIM, nu are, pentru moment, posibilitatea de a-şi onora angajamentele. Situaţia este disperată, suporterii – persoane fizice sau juridice – fiind chemaţi să contribuie financiar, după posibilităţi, pentru salvarea legendei. Orice sumă este binevenită, aduce un strop de speranţă pentru ca povestea să meargă mai departe”, se arată în comunicatul formaţiei arădene.

Fanii ICIM-ului vor avea ocazia să facă donaţii sâmbătă, înaintea şi după încheierea partidei cu Danzio Timişoara, iar operaţiunea va fi extinsă şi în timpul săptămânii viitoare, la sală.

Clubul arădean a deschis şi două conturi, iar numele celor care fac donaţii vor fi făcute publice, pentru a asigura transparenţa demersului.

foto: baschetarad.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare