Iahnie de cartofi

Publicat de actualitati-arad in 02 Dec, 2014 | Parerea ta

Ingrediente:

un kg. cartofi

două cepe

două linguri de ulei

o linguriță de bulion

două foi de dafin

200 gr. roșii bucăți

o legătură pătrunjel verde

sare, piper

Mod de preparare:

Se taie ceapa felii și se pune la călit în ulei încins. După ce s-a călit se adaugă cartofii tăiați cuburi. Se pune o linguriță de bulion într-o cană cu apă fierbinte, se amestecă bine și se toarnă peste cartofi și ceapă.

Se lasă cartofii la fiert vreme de 8 minute, la foc mic. După ce s-au înmuiat, se adaugă roșiile tăiate mărunt și foile de dafin.

Se amestecă și se acoperă vasul în care fierb cartofii.

Când cartofii sunt pătrunși, se adaugă sare și piper după gust și pătrunjel verde tocat mărunt.

sursa: crestinortodox.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20
reduceriturism.ro

Mai multe din Reteta zilei

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare