Hoții reținuți cu focuri de armă pe autostradă, arestați

Publicat de actualitati-arad in 19 Nov, 2013 | Parerea ta

autoPersoanele care au fost reținute după ce au furat motorină dintr-un autotren parcat pe autostrada Arad-Timișoara au fost arestate preventiv, pentru o perioadă de 29 de zile.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au înaintat instanței propunerea de arestare preventivă a celor trei autori ai furtului, dar și pe complicele lor.

Conform anchetatorilor, Ionel Ţăpuc, Viorel Cătălin Breneţ, Cătălin Marian Tipa şi Ion Abibula sunt acuzați de furt calificat şi complicitate la furt calificat.

Judecătorii din cadrul Judecătoriei Arad au admis propunerea procurorilor cu privire la cei patru inculpaţii și au dispus arestarea preventivă a acestora pentru 29 de zile.

Din probatoriul administrat în cauză rezultă că Ionel Ţăpuc, Viorel Cătălin Breneţ şi Cătălin Marian Tipa au sustras 120 de litri de motorină dintr-un autotren Volvo, aflat în parcarea de la km 530 al autostrăzii A1 Arad- Timişoara, producând un prejudiciu în valoare de aproximativ 700 lei.

În probatoriu se mai menționează că Ion Abibula a asigurat paza şi a rămas într-un autoturism Seat, pentru a le asigura ulterior scăparea celot trei autori ai furtului.

Urmărirea penală continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.

Autorii furtului de motorină au fost prinși de polițiști, în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, oamenii legii fiind nevoiți să tragă opt focuri de avertisment în plan vertical pentru reținerea acestora.

CITITI SI: Focuri de armă pe autostrada Arad-Timișoara

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare