Hoți prinși în flagrant de polițiștii locali arădeni

Publicat de actualitati-arad in 19 Aug, 2015 | Parerea ta

comunicat presaPolițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine și Liniște Publică 2 au surprins, în ultimele zile, mai mulți hoți în flagrant, pe care i-au predat ulterior polițiștilor din cadrul IPJ Arad, pentru investigații complete.

Astfel, un bihorean din Boianu Mare, de 54 de ani, a fost imobilizat de polițiștii locali în timp ce se deplasa – spre domiciliu, probabil – cu o „agoniseală” substanțială, constând în nu mai puțin de trei biciclete și două căști de motociclist, toate furate.

De asemenea, un timișorean și un sucevean, de 40, respectiv 42 de ani, au sustras, fără să se gândească la consecințe, o bucată de aproape doi metri de conductă termică, de care, la apariția polițiștilor locali, au fost nevoiți să se despartă brusc tocmai pe strada Câmpul Liniștii, unde o transportau cu un cărucior metalic.

„Acțiunile de patrulare ale polițiștilor locali continuă, pentru păstrarea unui climat optim de siguranță publică pe raza municipiului Arad” – Viorica Graur, director general al Poliției Locale Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Poliția Locală Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare