Hoți prinși de polițiști și jandarmi

Publicat de actualitati-arad in 06 Jun, 2013 | Parerea ta

hotuMai multe persoane care au comis furturi în municipiul și județul Arad au fost depistate și reținute de polițiști și jandarmi, printre autori fiind și adolescenți.

Printre cei depistați de oamenii legii este și Francisc I., de 52 ani, din Arad. Bărbatul a fost prins în flagrant în timp ce sustrăgea 820 de kg de materiale feroase, din incinta unei societăți comerciale de pe strada Ilarion Felea. Autorul furtului transporta materialele feroase cu un autoturism Renault.

De asemenea, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au depistat principalii suspecţi în cazul unui furt dintr-o anexă a unui imobil. Din cercetările efectuate s-a stabilit că, în cursul lunii mai, Ludovic K., de 23 ani, şi Nicolae V., de 24 ani, ambii din Arad, au sustras din anexa unui imobil de pe strada Dornei diverse scule metalice. Cei doi tineri sunt cercetați acum pentru furt calificat.

Trei adolescenţi, suspectaţi că au încercat să sustragă mai multe bunuri dintr-un imobil din municipiul Arad, au fost și ei depistați de polițiști. Urmare a cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în 21 aprilie, cei trei adolescenți, cu vârste de 15 și 16 ani, toţi din Arad, au încercat să sustragă mai multe ţevi metalice din grădina unui imobil situat pe strada Ostaşului.

Polițiștii mai cercetează un bărbat care a furat telefonul mobil al unui pacient internat la spital. În urma cercetărilor s-a stabilit că, în noaptea de 24/25 mai, Codruț G., de 30 ani, din Arad, a sustras un telefon mobil care aparţinea unui pacient internat într-un salon al Spitalului Clinic Judeţean Arad.

La Pecica, polițiștii au depistat două adolescente care au furat banii unei femei, care a lăsat deschisă poarta casei. Adolescentele cu vârste de 14 și 17 ani, ambele din localitatea Peregu Mic, au profitat de faptul că poarta casei care îi aparține Elisabetei N. era descuiată şi au pătruns în locuinţă, de unde au sustras 2.500 lei. Tinerele sunt cercetate pentru furt calificat.

În cursul zilei de miercuri. poliţiştii din Şeitin au depistat doi bărbaţi, care sunt suspectaţi că au sustras mai multe bunuri din curtea unei case. În urma cercetărilor efectuate s-a constatat că, în noaptea de 21/22 mai, Mihai B., de 22 ani, şi Viorel D., de 24 ani, ambii din Şeitin, au pătruns, prin escaladarea gardului, în curtea  unui imobil din localitate, de unde au sustras mai multe cabluri electrice şi obiecte de uz gospodăresc. Prejudiciul a fost recuperat, iar pe numele celor  doi tineri a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Jandarmii au fost sesizaţi, miercuri, că mai multe persoane încearcă să sustragă materiale feroase din sediul unei societăţi comerciale situată pe Calea Aurel Vlaicu. La fața locului, jandarmii au identificat patru persoane, cu vârste între 15 şi 23 de ani, domiciliate în municipiul Arad. Acestea au fost observate de un angajat al societăţii care asigură paza, în timp ce transportau 12 bucăţi de tablă, cu intenţia de a le sustrage, în vederea valorificării.

Celor patru persoane le-au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru tentativă de furt calificat. Tabla, în greutate de 320 kg, a fost restituită reprezentanţilor societăţii comerciale.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare