Ziarul electronic al arădenilor

Hoți de fier vechi, prinși de jandarmii arădeni

În data de 13.02.2017, în jurul orei 13.05, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, prin SNUAU 112 a fost solicitată intervenția unui echipaj la serele din cartierul Grădiște, municipiul Arad.

Apelul a fost făcut de către un persoană care trecea cu autoturismul prin zonă. Acesta  a reclamat faptul că,  două persoane au ieșit din incinta serelor, transportând mai multe componente metalice, ce par a fi desprinse din construcția metalică a unei sere.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de jandarmi și  au prins în flagrant cele două persoane suspecte.

În urma verificărilor efectuate, a rezultat că aceștia, au demontat 26 bare metalice tip cornier, cu lungimea de 1,65 m fiecare, din scheletul unei sere, ce aparține unei societăți comerciale.

Jandarmii au stabilit identitatea persoanelor implicate și au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IJJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *