Ziarul electronic al arădenilor

Hoațe de buzunare, prinse la Arad

Au venit să fure la Arad, însă au fost date pe mâna polițiștilor. Este vorba despre două femei de etnie rromă, cunoscute hoațe de buzunare care acționează în Timișoara.

Marți, 31.01.2017, în jurul orei 15.00, cele două au reușit să sustragă telefonul mobil al unei pasagere aflate într-un tramvai care circula în zona Teatrului Clasic „Ioan Slavici”.

Chiar după ce au furat telefonul, hoațele au fost observate de o altă pasageră, care i-a alertat pe polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație pe Drumurile Publice, aflați în zonă.

F.F și T.S. au fost reținute și identificate de polițiștii locali, iar telefonul mobil i-a fost returnat proprietarei. Cele două femei au fost predate reprezentanților Poliției Municipiului, în vederea continuării cercetărilor.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al Poliției Locale Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *