Ziarul electronic al arădenilor

Helmuth Duckadam a primit ultimatum de la medici

duckadamArădeanul Helmuth Duckadam se confruntă, de mai mulți ani, cu grave probleme de sănătate, suferind în ultimii șase ani nu mai puțin de patru intervenții chirurgicale.

Acum, medicii i-au recomandat fostului fotbalist să slăbească mult, într-un timp scurt.

În ultimii ani, viața lui Helmuth Duckadam a atârnat de un fir de păr, ajungând o dată la câteva luni la spital, din cauza problemelor complicate pe care le are la inimă.

Din 2009 și până în prezent, fostul portar a suferit patru intervenții chirurgicale și multe alte tratamente. Și-a petrecut cea mai mare perioadă a timpului în spitale, iar acum, fostul portar al Stelei răsuflă ușurat. Starea sa de sănătate este relativ bună, însă trebuie să aibă mare grijă de el.

Mai mult, medicii i-au spus că problemele de sănătate pot reveni oricând și că își poate îmbunătăți șansele de vindecare dacă slăbește considerabil.

„Domnul doctor mi-a spus că este neaparat necesar să slăbesc, că așa aș putea să evit multe belele, nu aș mai obosi atât de repede, mi-ar fi mult mai bine. Acum, nu știu nici eu ce să zic, încerc să dau jos, dar îmi este foarte greu. Nu mai mănânc la fel ca înainte, am scos din alimentație prăjelile, dulciurile în exces și multe altele. Dar degeaba, nu pot să mă abțin chiar așa cum ar trebui. Ar trebui să slăbesc cel puțin zece kilograme că sa conteze.

Chiar nu este deloc simplu, mai ales că sunt și gurmand de fel. Însă, mă uit la fiica mea și parcă am mai mult curaj, parcă îmi trece și foamea. Am zile și zile. Uneori mă simt foarte bine și duc o viață normală, alteori îmi e mai greu, îmi este rău. însă, le duc pe toate pe picioare, cu bune și cu rele, mă bucur că sunt în viață“, a declarat Helmuth Duckadam, pentru cancan.ro.

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.