Ziarul electronic al arădenilor

„Happy End“ va rula la Cinematograful Arta

În spiritul unui cinematograf cu adevărat arthouse, la Cinematograful Arta nu lipsesc premiere europene iar în februarie Centrul Municipal de Cultură și Asociația CitiZenit vă invită să vizionați unul dintre cele mai așteptate filme.

Filmul va fi proiectat vineri, 16 februarie, de la ora 20.00.

„Happy End“, ultima producție a reputatului regizor Michael Haneke, a avut premiera mondială la Festivalul de Film de la Cannes.

Filmul examinează o familie bogată din Calais, care operează una din cele mai mari firme de construcții din oraș, situată în apropierea unei tabere de refugiați. Urmărind mai atent, aparența de succes se disipează, relevând trăsături nebănuite ale personajelor. Povestea lor și a filmului încarnează motto-ul acestuia: „Pretutindeni în jurul nostru, lumea, iar noi, în mijlocul ei, orbi”.

„Happy End“ este noul film al lui Michael Haneke, regizorul multi-premiat, câștigător al Palme d’Or și al Premiului Oscar. Filmul este o cronică acidă, un instantaneu fără compromis din viața unei familii europene burgheze. Acesta se petrece în casa luxoasă din Calais a familiei Laurent, pe fundalul crizei refugiaților din Europa.

Regia: Michael Haneke

Cu: Isabelle Huppert, Jean-Louis-Trantignant, Mathieu Kassovitz

Durata: 107 min.

Rating: AP12 – acordul părinților pentru copii sub 12 ani

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Centrul Municipal de Cultură Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.