„Hai Românie!“, noul imn al echipei naţionale de fotbal

Publicat de actualitati-arad in 30 Nov, 2014 | Parerea ta

minge-fotbal3AUDIO Trupa Iris a prezentat, sâmbătă seară, la Alba Iulia, noul imn al echipei naţionale de fotbal – “Hai Românie!”, membrii formaţiei spunând că piesa este dedicată “suporterilor simpli din toată ţara”.

Solistul trupei, Rafael, a declarat că noul imn – “Hai Românie!” – este atât al echipei naţionale de fotbal, cât şi al suporterilor adevăraţi.

“Mesajul acestui imn este acela de a ne uni sub tricolor, este un dialog între fotbaliştii de pe teren, membrii echipei naţionale, şi suporterii din tribune. S-a dorit o unificare a acestor două spirite care în timpul jocului devin un singur suflet. Este o piesă de forţă, o piesă mobilizatoare”, a spus Rafael.

El a adăugat că până acum Iris a purtat noroc echipei naţionale de fotbal, care după primele meciuri se clasează pe primul loc în grupă la campania de calificare pentru Euro 2016.

“Este o mare bucurie şi o mare onoare pentru formaţia Iris să participe alături de echipa naţională a României la această campanie de calificare la Euro 2016. Până acum credem că am purtat noroc, suntem pe primul loc în grupă cu şanse foarte mari să rămânem până la sfârşitul acestor preliminarii pe primul loc”, a mai spus Rafael.

El a afirmat că selecţionerul Anghel Iordănescu a ascultat noul imn în perioada în care era director tehnic la FRF, după ce în presă au apărut articole privind sintagma din finalul piesei “Hai pe ei, pe mama lor”.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Sport

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare