Gulii umplute

Publicat de actualitati-arad in 27 May, 2014 | Parerea ta

Ingrediente:

10 gulii

100 gr. orez

o ceapă

două linguri de ulei

4 linguri de bullion

o linguriță de pesmet sau de gris

o legătură de mărar

sare

piper

Mod de preparare:

Guliile se curăță de coajă, se scobesc în interior. Ceapa tăiată mărunt se călește în ulei, se adaugă orezul, două căni de apă și se lasă la fiert. Când orezul este fiert, se adaugă o lingură de bullion, o linguriță de pesmet sau de gris, mărarul tocat mărunt și se potrivește de sare și piper. Guliile se umplu cu orezul, se așează într-o tavă și se adaugă restul de bulion diluat cu o ceașcă de apă. Se lasă la cuptor până se înmoaie guliile. În umplutură se poate adăuga și soia.

Sursa: „Mâncăruri de post“, Editura Sophia

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Reteta zilei

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare