Grupul GEFCO a deschis o platformă logistică la Arad

Publicat de actualitati-arad in 19 Nov, 2013 | Parerea ta

gefco-sediuGEFCO, companie preluată la final de 2012 de Căile Ferate Ruse, a inaugurat un nou centru logistic la Arad pentru a deservi în special piața internă și pentru a fi folosit ca punct de tranzit, principalii clienți ai depozitului din Arad fiind companii din industrii precum auto și aparate electrocasnice.

Principalul element al centrului logistic este depozitul de 2.000 mp închiriat pentru cinci ani, cu posibilitatea de a fi extins la 5.000 mp prin închirierea unor clădiri adiacente, dacă va fi nevoie.

Numărul de angajați poate ajunge la 100 în faza de maxim, în prezent fiind de circa zece.

GEFCO are activități pe partea de transport la Arad din 2007, însă acum le-a extins și pe logistică, iar noul depozit este aflat în parcul industrial Cefin, în apropiere de autostrada Arad-Timișoara.

Principalii clienți sunt companii precum Electrolux și furnizorul auto Inergy Automotive, în ianuarie urmând să demareze un proiect mai mare cu o companie din auto al cărui nume nu a fost comunicat.

La centrul din Arad sunt furnizate si servicii de depozitare pentru companiile care semnează contracte cu GEFCO, produsele urmând să plece în special către alte destinații din România. O bună parte sunt și servicii de tranzit pentru companii care își țin un timp produsele la Arad, pentru a fi apoi duse mai departe, chiar și în Est, spre destinații precum Ucraina și Republica Moldova.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Economic

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare