Göndör: Ministerul Educației, dezinteresat de Ziua Mondială a Educației

Publicat de actualitati-arad in 08 Oct, 2015 | Parerea ta

gondor 2Marius Göndör, vicepreședinte al PNL Arad, a explicat joi, într-o conferință de presă ce a avut loc la sediul PNL Arad, că Ministerul Educației a fost complet dezinteresat de Ziua Mondială a Educației, evitând sau uitând să demareze organizarea unor activități cu prilejul acestei zile.

„Cu toții știm că pe 5 octombrie a fost Ziua Mondială a Educației. Din păcate am constatat un dezinteres total al Ministerului Educației pentru organizarea unor activități cu prilejul acestei zile.

Mai mult decât atât, mai multe inspectorate școlare din țară au reacționat și au luat decizii total diferite unele față de celelalte. Spre exemplu, Inspectoratul Școlar din București a dat zi liberă elevilor și profesorilor.

Mă întreb cum, dacă inspectorul școlar, nefiind ordonator principal de credite, nu avea drept pentru o asemenea decizie? La Arad, spre exemplu, a venit foarte târziu, în școli, o circulară conform căreia li se transmitea ca luni să facă activități specifice.

Un fel de spălat pe mâini. Eu cred că această Zi Mondială a Educației ar trebui să fie punctată și că acțiunile care se desfășoară în această zi ar trebui să fie coordonate de către minister, că doar de aceea se numește Ministerul Educației”, a declarat Marius Göndör, vicepreședinte al PNL Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare