Glad Varga (PNL): „Promisiunile PSD vor fi monitorizate la sânge“

Publicat de actualitati-arad in 13 Dec, 2016 | Parerea ta

glad-vargaÎn urma declarațiilor de astăzi a președintelui PSD, Liviu Dragnea, referitoare la faptul că acesta i-a cerut șefului guvernului Dacian Cioloș amânarea eliminării taxelor, această măsură fiind una dintre multele promisiuni mincinoase cu care PSD a câștigat voturi, noul deputat PNL Arad, Glad Varga, declară că va crea o platformă online pentru monitorizarea tuturor promisiunile pesediștilor.

„Nu este o surpriză pentru nimeni faptul că PSD a promis multe lucruri nerealizabile doar pentru a câștiga voturi.

Tocmai de aceea, pentru ca oamenii să vadă în timp real ce se întâmplă cu aceste promisiuni, vom crea o platformă online în care vor fi trecute toate măsurile promise de PSD în campania electorală, vom monitoriza zilele până când acestea vor fi puse în dezbaterea Parlamentului și mai apoi câte dintre aceste măsuri vor ajunge chiar să fie aplicate.

Dacă până acum PSD a putut să promită câte în lună și în stele pentru a câștiga alegerile, începând de azi vom urmări fiecare promisiune făcută electoral, deoarece românii au dreptul să cunoască adevărul dintre promisiunile electorale și faptele concrete”, a declarat Glad Varga.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

Captcha Captcha Reload

bioportal.ro%20
apiland.ro
Carturesti.ro

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Site-ul apare in Directorul Kappa Stiri Ziare