Gimnaşti din Belgia, la un stagiu de pregătire la Arad

Publicat de actualitati-arad in 07 Aug, 2015 | Parerea ta

gimnastiGimnaștii din orașul belgian Heist-op-den-Berg, înfrățit cu Municipiul Arad, se află în această săptămână în orașul nostru pentru un stagiu de pregătire în cadrul Clubului Sportiv Municipal.

Sportivii cu vârste între 12-18 ani sunt membri ai clubului Arduas și au venit la Arad împreună cu antrenorii lor pentru un schimb de experiență. Stagiul de pregătire al gimnaștiilor belgieni la Arad a cuprins două antrenamente zilnic la sala de gimnastică de la complexul Gloria.

Colaborarea în domeniul sportiv a început odată cu înfrățirea dintre cele două orașe.

Relațiile de cooperare între Arad și Heist-op-den-Berg au început în anul 2011, odată cu descoperirea legăturilor istorice dintre cele două comunități.

Prima misiune de studiu la arhivele vieneze organizată de Primăria Arad în vederea cercetării istoriei Cetății, a descoperit că 200 de familii din Heist-op-den-Berg s-au stabilit la Arad în secolul XVIII, în contextul măsurilor luate de administrația imperială austriacă pe parcursul construcției Cetății Aradului.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare