Gheorghe Seculici, președinte interimar la CCIA Arad

Publicat de actualitati-arad in 25 Mar, 2013 | Parerea ta

SeculiciGheorghe Seculici a fost numit președinte interimar al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, după ce Nicolae Băcanu, căruia îi sunt imputate mai multe nereguli, a fost revocat din această funcție.

Colegiul de conducere al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad a decis la ultima ședință revocarea din funcția de președinte al CCIA Arad a lui Nicolae Băcanu.

„Decizia, adoptată cu cinci voturi «pentru» din totalul de 9 membri (dintre care 7 au fost prezenți la ședință), a intrat în vigoare din data de 25 martie 2013. Motivația acestei decizii a fost expusă în Anexa la Convocatorul membrilor Colegiului de Conducere al CCIA Arad. Amintim o serie de nereguli imputate fostului președinte, cum ar fi neconvocarea Adunării Generale a membrilor CCIA Arad în anul 2012, conform art. 20, alin. 2 coroborat cu Art. 28, alin. 1 din Statutul CCIA Arad, neprezentarea spre analiză a Raportului Comisiei de Cenzori pe anul 2011, neprezentarea unei situații exacte a tuturor membrilor CCIA Arad, lăsând suspiciuni privitoare la votul în CCIA și neîncasarea cotizațiilor la zi sau implicarea CCIA Arad în conflictul cu Camera de Comerț și Industrie a României, care a avut ca rezultat excluderea CCIA Arad din sistemul cameral românesc etc“, se menționează într-un comunicat de presă remis, luni, de CCIA Arad, semnat de Gheorghe Seculici, care este și președintele PDL Arad.

Colegiul de Conducere al CCIA Arad a numit o nouă conducere, atribuțiile președintelui revocat din funcție urmând să fie preluate de Gheorghe Seculici, președinte interimar ales, Gheorghe Leucuța, vicepreședinte interimar ales, Dan Micalacian, vicepreședinte interimar ales, Teodor Ardelean, vicepreședinte interimar ales, și Liviu Vilagos, vicepreședinte interimar ales.

Colegiul de Conducere, președintele interimar și cei patru vicepreședinți interimari, vor alege prin vot secret un nou președinte și vor convoca Adunarea Generală extraordinară a membrilor CCIA Arad în vederea validării acestuia conform dispozițiilor statutare.

Termenul de alegere și validare a noului președinte este de cel mult două luni de la revocarea lui Nicolae Băcanu.

„Președintele interimar împreună cu cei patru vicepreședinți vor face demersurile necesare pentru contractarea unui auditor extern și efectuarea unui audit financiar pentru perioada 2010-2013. Colegiul de conducere al CCIA Arad va aduce la cunoștința CCIR decizia din 25 martie 2013, de revocare a fostului președinte al CCIA Arad și numirea unui președinte interimar, spre luare la cunoștință și va antama negocieri pentru rezolvarea problemei excluderii CCIA Arad din sistemul cameral din România“, se mai menționează în comunicatul de presă.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare