Ziarul electronic al arădenilor

Gheorghe Grad: Primarul din Secusigiu vrea să-și aloce bani pentru campania electorală din bugetul comunei

Gheorghe Grad-martie 2016Preşedintele PSD Secusigiu, Gheorghe Grad, trage un semnal de alarmă și acuză conducerea Primăriei din localitate că intenţionează să risipească banii din buget pe lucruri inutile şi o face strict în interesul promovării electorale, fără a ţine cont de nevoile cetăţenilor din comună şi din satele aparţinătoare.

„Primarul PNL Ilie Cheşa, despre care toată lumea ştie că nu a făcut absolut nimic pentru comuna noastră timp de 8 ani, a introdus pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Secusigiu de vineri un proiect de hotărâre pentru aprobarea planului de achiziţii publice pe anul curent.

În condiţiile în care în Secusigiu nu există, în 2016, nici măcar un metru de asfalt, primarul doreşte să folosească bugetul comunei pentru propria campanie electorală. Reamintesc faptul că la Secusigiu nu există apă curentă, canalizare, drumurile sunt de pământ, lipsesc trotuarele, școlile, grădinițele iar căminul cultural din Sînpetru German nici nu poate fi folosit din cauza stării de degradare.

Pornind de la aceste realităţi înspăimântătoare, Ilie Cheşa încearcă să impună în şedinţa de consiliu alocarea a peste 60 de milioane de lei vechi pentru artificii și alte 360 de milioane de lei pentru publicitate. Ba mai mult, din aceleaşi raţiuni de promovare electorală, a mutat zilele comunei din luna iulie în luna mai!

PSD Secusigiu se opune total acestei mascarade şi personal nu voi vota un proiect care presupune risipirea banilor proveniți din taxele și impozitele consătenilor mei pentru campania electorală a PNL și a lui Ilie Cheșa.

Domnul Cheșa dovedește, încă o dată, că interesele domniei sale sunt mai presus de interesele comunei și vrea să ascundă 8 ani de incompetență în spatele unor focuri de artificii.

Cu aceşti bani s-ar fi putut, de exemplu, termina reabilitarea grădiniţei din comună, una dintre problemele stringente care afectează sănătatea şi siguranţa copiilor noştri.”, afirmă preşedintele PSD Secusigiu Gheorghe Grad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.