Gheorghe Falcă: „PNL a produs schimbările mari în municipiul Arad“

Publicat de actualitati-arad in 16 Mar, 2017 | Parerea ta

Președintele PNL Arad, Gheorghe Falcă, candidat pentru un nou mandat la șefia organizației județene, susține că PNL este „partidul care a produs schimbările mari în municipiu“.

Gheorghe Falcă și-a anunțat oficial candidatura pentru un nou mandat de președinte al PNL Arad, iar, joi, într-o conferință de presă și-a prezentat o parte dintre susținătorii săi.

„Împreună cu echipa care a câștigat administrativ în 2016: președintele CJ Iustin Cionca, vicepreședinții Consiliului Județean, Claudia Boghicevici și Sergiu Bîlcea, viceprimarul Aradului, Călin Bibarț, și președintele organizației municipale a PNL Arad, Geanina Pistru, am ales să continuăm proiectele pe care le-am supus cetățenilor. Suntem partidul care a produs schimbările mari în municipiul Arad și suntem convinși că doar în echipă putem să continuăm proiectele Aradului“, a declarat Falcă.

Liderul PNL Arad a mai anunțat că în 7 aprilie vor fi organizate alegerile pentru șefia organizației municipale, iar în 27 aprilie, pentru alegerea noii conduceri a organizației județene.

Pentru funcția de președinte al organizației județene a PNL Arad și-a mai anunțat candidatura primarul orașului Ineu, Călin Abrudan, care provine din rândul membrilor fostului PNL.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Politic

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare