Gheorghe Falcă: „PDL e un partid mort. Ne-am întors la vechea generaţie“

Publicat de actualitati-arad in 04 Jun, 2013 | Parerea ta

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPrimarul Aradului, Gheorghe Falcă, a vorbit, marți seara, în cadrul unei emisiuni TV, despre „furtuna“ care are loc în PDL în ultimele luni, explicând că, odată cu alegerea lui Vasile Blaga la şefia formaţiunii, partidul s-a întors la „vechea generaţie“.

„Trebuia să se intre în reconstrucţia partidului. Schimbare de generaţii, valul nou pe care posibil l-ai pregătit sau nu, pentru a te pregăti de un nou ciclu. PDL nu a reuşit să aducă un ciclu nou, ne-am întors la vechea generaţie, nu am realizat ce trebuia să realizăm la aceste alegeri (…) Cu Vasile Blaga mă salut doar. Intrarea lui Blaga la conducerea partidului a fost o greşeală. PDL e un partid mort“, a afirmat Falcă, la Realitatea TV.

De asemenea, Falcă a explicat în timpul emisiunii de ce a lipsit la Congresul Naţional PDL, când Udrea a pierdut şefia partidului în favoarea lui Vasile Blaga.

„Cred că un vot la nivelul celor 5.000 de delegaţi nu este foarte important. Am plecat în SUA având o anumită ofertă, ratând anul aceste două invitaţii. Procedurile pe care trebuia să le realizeze domnul Geoană au avut nişte probleme şi s-a dus numai el. Doamna Udrea a obţinut un scor foarte bun“, a mai declarat Falcă, la Realitatea TV.

Primarul Aradului a menționat că una dintre vizitele în SUA pe care nu a efectuat-o a fost cea de la instalarea președintelui Barak Obama. Totodată, Falcă nu a fost prezent nici la Micul dejun cu rugăciune, de la Casa Albă, eveniment la care a fost invitat.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20
armonianaturii.ro/

Mai multe din Politic

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare