Gheorghe Falcă: „Electoratul de dreapta cere unificarea partidelor de dreapta“

Publicat de actualitati-arad in 26 May, 2014 | Parerea ta

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPreședintele PDL Arad, Gheorghe Falcă, a declarat, luni, că este adeptul unificării partidelor de dreapta, iar electoratul de dreapta cere, pentru prima dată, unificarea partidelor de dreapta.

„Eu sunt adeptul unificării dreptei de mult timp şi campania mea în interiorul partidului, pentru desemnarea candidatului la alegerile prezindenţiale, a fost dirijată spre conştientizarea necesităţii unificării nu spre obţinerea candidaturii. Mă bucur că, în sfârşit, după aceste alegeri, apar voci, inclusiv la PNL, despre ceea ce înseamnă unificarea dreptei. Opoziţia, dacă se unifică, vine în întâmpinarea solicitării cetăţenilor de dreapta, solicitare, care se vede în toate sondajele, de unificare a dreptei“, a declarat Gheorghe Falcă.

Liderul PDL Arad a mai spus că, pentru prima dată, „electoratul de dreapta cere un singur lucru, unificarea partidelor de dreapta“.

„Aceste alegeri europarlamentare definesc foarte clar viitorul preşedinte al României, cu o singură condiţie. Dacă dreapta se unifică, câştigă alegerile, dacă dreapta rămâne dezbinată, stânga câştigă, natural, fără concurenţă. Dreapta, din cauza fărâmiţării, nu a reuşit să-şi ducă, aşa cum îşi ducea de obicei, peste 3,5 milioane de oameni la vot. De aceea, alegerile prezindenţiale pot fi câştigate de dreapta, dacă există o unificare“, a mai declarat Falcă.

Acesta a susținut că electoratul de dreapta aşteaptă de la liderii politici de dreapta această unificare.

„Liderii politici de dreapta trebuie să înţeleagă că electoratul de dreapta este dinamic, este un electorat în plină schimbare, un electorat activ şi este nevoie de lideri de dreapta activi. Sper că după acest duş rece, oamenii de dreapta să înţeleagă ce înseamnă unificare“, a mai afirmat Falcă, acesta adăugând că „per ansamblu, la nivel naţional, PSD este în marja voturilor stabile consolidate, iar potenţialul de creştere îl are întotdeauna opoziţia“.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Politic

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare